L’obra del pintor i escultor surrealista Josep Puigmartí llueix el Cava Solidari 2019 de la Fundació Ave Maria

L’Hotel de l’Art de Sitges acull el llançament de la nova edició

cava-solidari-fundacio-ave-maria-josep-puigmartí
Josep Puigmartí amb una ampolla de nou cava solidari // Foto: Fundació Ave Maria

L’Hotel Estela de Sitges, també conegut com a “Hotel de l’Art”, ha estat l’escenari del llançament de l’edició 2019 del Cava Solidari de la Fundació Ave Maria, que enguany llueix l’obra del pintor i escultor Josep Puigmartí.

Cada any un artista diferent s’encarrega de crear l’obra que llueix a l’etiqueta i la xapa d’aquest cava de producció limitada, que s’ha convertit en un preuat objecte de col·leccionista. Puigmartí, ha fet donació de l’obra original al Fons d’Art de la fundació.

El Cava de la Fundació Ave Maria, és un producte solidari els beneficis del qual es destinen als seus fins socials a favor de la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional.

Enguany arriba a la seva 14a edició, i com en altres anys, és fruit de la col·laboració desinteressada dels artistes qui, amb la donació de la seva obra, enriqueixen el Fons d’Art de la Fundació i alhora col·laboren a crear un producte que combina magníficament art, cultura i solidaritat.

Josep Puigmartí, qui actualment viu i resideix a l’hotel, és un pintor i escultor català que ha desenvolupat el seu estil al marge dels convencionalismes i tendències artístiques de cada època i és un dels artistes vius més destacats del surrealisme europeu.

La Fundació Ave Maria és una institució sense afany de lucre, que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies, oferint suport i formació perquè gaudeixin de millor nivell d’autonomia amb el màxim desenvolupament individual i social.

A través d’exposicions en els propis espais i altres instal·lacions, de la restauració i conservació d’obres d’art o a través de la seva pròpia editorial, la Fundació treballa per la promoció i la difusió de l’art i la cultura solidària, amb el desig d’augmentar la visualització de la tasca de la fundació a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*