L’obra ‘Campeones del Humor’, sobre persones amb discapacitat, inicia una gira per tot el país al febrer

S’inicia el febrer i anirà per diferents Comunitats Autònomes

campeones humor gira persones discapacitat

El pròxim mes de febrer comença la gira de l’obra ‘Campeones del Humor’, amb dos dels protagonistes de la pel·lícula ‘Campeones’, de Javier Fesser estrenada amb exit l’any 2018.

El film es va convertir en tot un èxit de taquilla, només per darrere de dues produccions de Hollywood estrenades aquell mateix any, ‘Dead Pool 2’ i ‘Vengadores Infinity War’.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta ocasió ‘Campeones del Humor’ es centra en la  problemática que tenen molts joves amb discapacitat que es volen independitzar. 

Segons explica l’organització l’obra és una aposta clara per la inclusió. En el primer acte, Josete (Josè de Luna) i Gloria (Gloria Ramos) que van coincidir al rodatge del film. Tots dos decideixen emancipar-se dels seus pares, però no trigaran a sorgir els primers problemes de convivència…

BANER_300X250

Completen la història, un monologuista que actua per guanyar uns “calerons”, un director de cine fracassat, una coach d’actors i un programa de nous talents. Aquests són els ingredients de ‘Campeones del Humor’. Tot tractat amb molt d’humor!

Esperem que ‘Campeones del Humor’ faci estada per terres catalanes. De moment l’obra té previst fer gira per Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, València i Murcia.

Mireia Guilera

1 Trackback / Pingback

  1. L’obra ‘Campeones del Humor’, sobre persones amb discapacitat, inicia una gira per tot el país al febrer – Campeones del humor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*