Es lliuren 60 tauletes per fer un estudi sobre aplicacions accessibles

En l’estudi participen unes 300 persones d’arreu de l’Estat

lliurament tauletes estudi aplicacions accessibles
Els participants en l’estudi van rebre les tauletes a la seu d’ONCE Catalunya // Foto: Imatge cedida per COCARMI

Amb l’objectiu de fer un estudi per analitzar la utilitat i idoneïtat de diferents aplicacions dissenyades per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) i Fundación Vodafone España van lliurar aquest divendres al migdia 60 tauletes a persones amb discapacitat d’entitats membre del COCARMI, en un acte que va comptar amb la presència del president del COCARMI, Antonio Guillén, el director territorial de Vodafone a Catalunya, Albert Buxadé, i el secretari general del COCARMI, Enric Botí.

Durant tres mesos els usuaris provaran distintes aplicacions per valorar si presenten dificultats en el seu ús. Concretament instal·laran 3 aplicacions, dues dissenyades per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones. Els usuaris de les quals entre un grup d’escollides, que són: Medicamentoaccesible, Tur4All, AudescMobile, Accesibility plus, Color reader,

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Dicionario DILSE, Mis primerossignos, VisualFy, Lazzus, Mi monedero, SignaUni, Hermes Mobile; i una tercera escollida pel mateix usuari.

En l’estudi participaran persones de les cinc tipologies de discapacitat reconegudes (física, visual, auditiva, intel·lectual i trastorn mental), en una mostra que ha buscat també un equilibri de sexes i habitants del món rural i urbà, perquè sigui representatiu de la gran diversitat de les persones amb discapacitat.

BANER_300X250

En l’estudi participen un total de 300 persones amb discapacitat d’arreu de l’Estat, que pertanyen a organitzacions de la discapacitat integrades al Comitè Estatal de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI).

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*