Líders d’opinió analitzen la situació del col·lectiu a la primera Taula de la Discapacitat organitzada pel Grupo SIFU

En un acte previ a la gala ‘La Nit més IN’ que se celebra aquesta nit

Taula discapacidad líders opinió grupo sifu
La primera Taula de la Discapacitat s’ha celebrat aquest matí // Foto: Grupo SIFU

Una vintena de representants polítics, empresarials, d’associacions i mitjans de comunicació ha participat aquest matí a la primera Taula de la Discapacitat, un foro organitzat per la Fundación Grupo SIFU per debatre i analitzar conjuntament diversos aspectes relacionats amb l’àmbit de la discapacitat.

Sota el lema Reptes en la inclusió real i efectiva de les persones amb discapacitat a Espanya aquest líders d’opinió socials han analitzat la situació del col·lectiu de les persones amb discapacitat abordant diferents aspectes com el laboral, la innovació, el dia a dia, la tecnologia o l’accessibilitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta Taula de la Discapacitat hi han participat representants polítics com Ester Fenoll, Secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació d’Andorra, Noemí de la Calle, Diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, i Iñigo Alli, Diputat d’UPN al Congrés dels Diputats. Ells han compartit les seves impressions des de l’experiència en l’Administració Pública amb representants d’empreses com Endesa, Fremap o Grup SIFU i entitats com LADD, ACRA, Respon.cat i el Gran Teatre del Liceu, tecnològiques com Ship2B o Map4All, mitjans de comunicació com Diari de Navarra i representants de l’àmbit de l’educació com IESE Business School.

L’acte ha servit com a aperitiu de la gala La Nit més IN, un espectacle 100% inclusiu que se celebra aquesta nit al Gran Teatre del Liceu davant de més de 2.000 assistents. D’aquesta manera es tancarà el cercle de la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*