Diumenge, 5 desembre 2021
IniciInclusió LaboralL’Hospitalet posa en marxa un nou servei per a la integració sociolaboral...

L’Hospitalet posa en marxa un nou servei per a la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional

Farà d’intermediari entre els usuaris en recerca de feina i les demandes del mercat laboral

hospitalet servei integracio sociolaboral persones diversitat funcional
Oficines on es donarà aquest nou servei per a les persones amb diversitat funcional // Foto: Ajuntament L’Hospitalet

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa un nou programa per contribuir a la inserció sociolaboral de les persones amb diversitat funcional, i afavorir el seu accés al mercat de treball ordinari.

Sota l’explícit nom d’Espai de suport a la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional, aquest servei vol donar resposta a les necessitats de cada usuari i a la demanda del mercat laboral fent d’intermediari entre les empreses amb demandes i les persones que busquen feina dins d’aquest col·lectiu. 

fiare banca etica crowdfunding

Aquesta iniciativa s’emmarca en les accions que l’Ajuntament duu a terme per fomentar l’ocupació de qualitat a L’Hospitalet a través de programes que millorin la inserció social i laboral de les persones amb més dificultats per inserir-se al món laboral. Al llarg de 2020, el Servei d’Informació i Orientació Laboral va atendre 113 persones amb diversitat funcional.

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social desenvolupa el programa, finançat per la Diputació de Barcelona, que hi aporta 47.677 euros, i per l’Ajuntament, que hi destina 31.784 euros.

Per tal participar en aquest programa, les persones interessades han de trucar al telèfon gratuït 900 924 879 i seleccionar l’opció 2 o inscriure’s a través d’aquest enllaç.

Secció patrocinada per

FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES