L’Hospital del Mar és reconegut per l’assaig de teràpies en síndrome de Down

En la XV edició dels premis “Millors idees de l’Any al Sistema Nacional de Salut”

antoni-comin-teràpies-sindrome-down-premis-diario-medico
El conseller Antoni Comín (al mig) al lliurament d’aquests premis // Foto: gencat

L’Hospital del Mar de Barcelona ha estat reconegut en l’apartat d’investigació i farmacologia per l’assaig de teràpies en síndrome de Down a la XV edició dels premis “Millors Idees de l’Any al Sistema Nacional de Salut” atorgat per la publicació sanitària Diario Médico que es van celebrar el passat dimecres al Teatre Nacional de Catalunya.

A més d’aquest reconeixement, el Departament de Salut ha estat doblement distingit per la llei d’accés universal a l’assistència sanitària i un programa d’actuació davant les segones víctimes. També va ser premiat un projecte de gestió amb participació del Servei Català de la Salut (CatSalut), que sota el nom de Multicriteria Decision Analysis, pretén avaluar i comparar fàrmacs de forma ponderada i eficient; i ’Institut Català de la Salut (ICS) pel seu model de qualitat i seguretat en salut sexual i reproductiva.

BANER_300X250

Per últim, diversos centres catalans, a més de l’Hospital del Mar, van ser premiats amb aquests guardons en diferents categories: en la de gestió, l’Hospital Clínic, l’Hospital Sant Joan de Déu –amb el projecte Kids Barcelona- i l’Hospital Vall d’Hebron –amb l’hospital de dia d’hematologia- han estat reconeguts l’Institut Català d’Oncologia per un tractament pioner en radiocirurgia o l’Hospital de Bellvitge per implantar endopròtesis metàl·liques bioabsorvibles. El Clínic, a més, ha repetit premi en l’àmbit del mecenatge i la solidaritat amb el projecte Living Lab Diabetes.

Des de fa quinze anys, Diario Médico reconeix amb aquests premis la tasca de professionals, administracions, institucions i empreses que han aportat millores tant a la investigació en biomedicina com a l’assistència i la gestió sanitària a l’Estat espanyol. A l’acte hi van assistir, entre d’altres autoritats,  el ministre de Justícia, Rafael Catalá i el conseller de Salut, Antoni Comín.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*