Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciDISCAPACITATLes persones voluntàries del Banc Solidari de Material Ortopèdic s’acomiaden del Banc...

Les persones voluntàries del Banc Solidari de Material Ortopèdic s’acomiaden del Banc del Moviment

Han participat activament des del 2009 impulsant el projecte i col·laborant amb l’IMPD

persones voluntàries fundadors banc solidari material ortopedic bcn
Fundadors del Banc Solidari de Material Ortopèdic // Foto: Ajuntament de Barcelona

Les persones voluntàries del Banc Solidari de Material Ortopèdic (BSMO) de Barcelona, han decidit finalitzar aquest mes de desembre la seva participació al Banc del Moviment, Xarxa solidària de productes de suport de Barcelona, donat que són persones grans i el creixent servei municipal cada vegada requereix més dedicació.

Les persones voluntàries del Banc Solidari de Material Ortopèdic (BSMO) han participat activament des de l’any 2009 impulsant el projecte i, a partir del 2017 han treballat en equip amb l’Institut Municipal de Persones amb discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona,per fer possible l’evolució d’un projecte de préstec de productes de suport reutilitzats entre persones veïnes del Districte de Nou Barris a la consolidació d’un servei municipal col·laboratiu per a la ciutat de Barcelona.

Durant aquest temps el BSMO ha gestionat el punt del Banc del Moviment Barcelona dreta, oferint una atenció ràpida, pròxima i humana, així com treballant pel manteniment dels materials.

Les persones voluntàries de l’entitat se senten satisfetes d’haver contribuït a facilitar solucions a les persones que s’han apropat al servei i també els agraïments rebuts de les persones ateses. “Ha sigut una experiència gratificant; hi hem guanyat tothom, especialment en la part humana”, diu Consol Gracia, una de les persones voluntàries i Presidenta de l’entitat. 

Aquest canvi no afecta a l’activitat, ja que el Banc del Moviment continuarà oferint el seu servei al punt d’atenció BCN Dreta ubicat a Nou Barris.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content