Les obres de millora d’accessibilitat a l’estació de Bellvitge acabaran a finals de febrer o principis de març

S’hi instal·laran quatre nous ascensors

obres millora accessibilitat estacio bellvitge
Les obres de millora de l’estació han entrat en la darrera fase // Foto: gencat

Les obres de millora de l’accessibilitat en l’estació de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat, està previst que acabin entre finals de febrer i principis de març, segons han anunciat recentment fonts de Renfe.

En concret, els treballs, amb un pressupost d’uns tres milions d’euros, consisteixen en la instal·lació de quatre ascensors, el recrescut i prolongació dels andens fins a 200 metres, la substitució de la il·luminació, la redistribució del vestíbul, la urbanització dels accessos i noves instal·lacions per dotar de llum natural al vestíbul.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les obres a l’estació de Bellvitge també incloeixen el soterrament de les vies, una tasca dependent del Ministeri de Foment, i que es considera vital, no només pel municipi -actualment les vies separen diversos barris- sinó també pel conjunt de la xarxa de Rodalies, que guanyaria més capacitat.

Aquest factor de la major capacitat esdevé molt important, tenint en compte que es preveu un augment significatiu de la demanda un cop entri en vigor la Zona de Baixes Emissions (ZBE) a Barcelona el pròxim 1 de gener de 2020.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*