Dissabte, 1 abril 2023
Dissabte, 1 abril 2023
IniciDretsLes Jornades ASEM Catalunya es centraran en assajos terapèutics, aspectes ètics i...

Les Jornades ASEM Catalunya es centraran en assajos terapèutics, aspectes ètics i comunicació

jornades asem catalunya assajos terapèutics ètics comunicació
Cartell de les jornades 2018 // Foto: ASEM Catalunya

Ja està definit el programa i oberta la inscripció a les Jornades anuals d’ASEM Catalunya, Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, que tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona, els propers 4 i 5 de maig.

campanya atenció sanitaria

El programa de les jornades començarà divendres 4 de maig a la tarda amb dues presentacions. La primera serà sobre el Manual Rehabilitació Respiratòria per a Persones amb Malalties Neuromusculars. Posteriorment tindrà lloc la presentació de l’APP d’Asem Catalunya per a mòbil (Android) desenvolupada per un soci d’ASEM Catalunya i estudiant de La Salle (URL).

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta edició, les jornades del segon dia es centraran, pel matí, en els assajos terapèutics, dels aspectes ètics i dels aspectes de comunicació. Es comptarà amb la presència de caps de servei de neurologia dels principals hospitals catalans que parlaran de les diferents fases dels assajos terapèutics, des del desenvolupament d’un assaig: fases, finançament, autorització del comitè ètic, etc. fins la selecció de pacients per participar-hi, la informació a les famílies.

A la tarda, la proposta és realitzar uns tallers simultanis més participatius al voltant de diversos temes, com són: El pas del sistema d’atenció precoç al sistema ordinari;  Viure la nostra sexualitat; i el rol de les associacions en la captació de fons per a la recerca.

Les Jornades anuals d’Asem Catalunya són un espai de trobada de tota la comunitat de socis i sòcies de l’Associació, tant persones amb malalties neuromusculars, les seves famílies, com també professionals, persones del sector i altres associacions per compartir reflexions sobre aquells temes que estan sobre la taula i que com a Associació creiem interessant parlar-ne obertament.

Les jornades són obertes a tothom. Places limitades. Últim dia inscripcions: 27 d’abril.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content