Dijous, 26 gener 2023
Dijous, 26 gener 2023
IniciDia de les Persones amb DiscapacitatLes entitats de Cardedeu s'uneixen per donar visibilitat al col·lectiu de les...

Les entitats de Cardedeu s’uneixen per donar visibilitat al col·lectiu de les persones amb discapacitat

Amb un programa reivindicatiu del 27 de novembre al 4 de febrer

Campanya NO som Invisibles Cardedeu
Cartell de la campanya NO Som Invisibles // Foto: Viver de Bell-lloc

Amb motiu del 3 de Desembre, Hi Som, Amics d’en Biel i Viver de Bell-lloc lideren un programa on es sumen activitats d’altres entitats com ara Artescena Social, Sirocus Circ i Siroart. El Resultat és un Programa reivindicatiu que es durà a terme del 27 de novembre i fins al 4 de desembre sota el lema “No Som Invisibles”.

anunci guies d'arrel

Aquest lema neix l’any 2021 en sector social conscient que les mancances en el col·lectiu són globals des de l’àmbit educatiu, a l’espera d’una veritable escola inclusiva, des del món laboral, amb accés a un treball digne i reconegut, des de l’accés a una vida independent amb llargues llistes d’espera de places residencials i lamentablement, un llarg etc. que,  tot i haver avançat en el camí, mostra que queda molt per fer.

La campanya d’aquest any donarà rellevància als drets de les persones amb disCapacitat en àmbits més subtils però d’igual valor pel que fa a qualitat de vida. Així els actes parlaran de les barreres que es troben les persones amb disCapacitat davant l’accés a l’oci,  la falta d’inclusió en la cultura i sensibilitzaran i faran pedagogia davant les dificultats sumades en termes de sexe afectivitat.

Banner 300x250px EnBucle3

Tot això ho  faran a través d’activitats diverses que volen sumar per aconseguir un Cardedeu encara més inclusiu.

El repte d’enguany serà, diuen, que tot el poble vallesà doni visibilitat al llarg de la Setmana de les persones amb DisCapacitat i que la conscienciació ens faci avançar un xic més cap als mateixos drets i les mateixes oportunitats.

És per això que animen als/les Cardauencs/ques a inundar les xarxes socials de missatges amb valor i associat al hashtag #nosominvisibles #cardedeuinclusiu.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content