Les 2es Jornades Salut i Esport estaran dedicades a esportistes de Special Olympics Catalunya

Se celebren el 6 de juny a les pistes universitàries de la UB

jornades-salut-i-esport-hàbits-saludables
Les primeres jornades Salut i Esport van ser un èxit de participació // Foto; Associació Esportiva Memorial Nacho Juncosa

Un grup de joves esportistes de Special Olympics Catalunya participarà el dijous 6 de juny en les 2es Jornades Salut i Esport- Hàbits de vida saludables i alimentació, organitzades per l’Associació Esportiva Memorial Nacho Juncosa i que compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

L’esdeveniment, que arrencarà a les 10.30h a les Pistes Universitàries de la UB de Barcelona, estarà dedicat en aquesta ocasió a esportistes de Special Olympics Catalunya, en especial a 55 joves participants en aquestes jornades, seleccionats de les escoles d’educació especial: Nen Déu i ACIDH, ambdues amb seu a Barcelona.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’acte es centrarà en la promoció dels beneficis de l’esport en els nens. Per això, es realitzaran 4 modalitats esportives dirigides per tècnics professionals i hi haurà una carpa on s’efectuarà un showcooking a càrrec d’una dietista-nutricionista.

Els alumnes de les dues escoles es dividiran en 5 grups i cada grup estarà en contacte amb una disciplina diferent durant mitja hora: tennis, pàdel, bàsquet, futbol i un showcooking. D’aquesta manera, es promouen els hàbits de vida saludable mitjançant la combinació d’activitat física i una alimentació equilibrada.

BANER_300X250

Quan tots els grups hagin practicat les 5 disciplines, tindrà lloc el lliurament de premis a tots els participants i es tancaran les jornades amb un dinar per als tècnics, alumnes i organitzadors.

L’acte comptarà amb la participació de diversos esportistes catalans destacats com Jordi Arrese, ex-tennista professional, i Roger Grimau, ex-jugador de bàsquet que va disputar 17 temporades a la lliga ACB.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*