1.500 persones es donen cita a Mataró per la Caminada Solidària de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç

S’ha presentat la cançó i la flashmob oficials de les Dissantes 2019

persones 6a caminada solidària escola arboç mataró
Els participants es van convertir en una autèntica marea blava // Foto: Fundació Maresme

Prop de 1.500 persones van participar diumenge passat a la 6a Caminada Solidària de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç, la jornada lúdic-esportiva de 9km de recorregut al passeig marítim de Mataró organitzada per l’AMPA de l’Escola amb el suport de la Fundació el Maresme.

Un any més, el Passeig del Callao ha estat el punt de sortida i d’arribada de la caminada, que va servir també per viure l’estrena del “Jo sóc com tu 2019”, la cançó oficial de les Dissantes que enguany versiona el grup de Calafell Buhos.

La coreografia de la flashmob corresponen ha estat creada, un cop més, pel col·lectiu de dansa mataronina Dans Invitro i la Fundació el Maresme, i es caracteritzada com sempre per la inclusió de la llengua de signes. Enguany les paraules força són reptes, somni, preocupacions, plorar, matinades i vocació.

La Caminada de l’Escola l’Arboç s’inclou dins el programa ‘Mou-te amb cor’, el qual aglutina totes les activitats esportives solidàries que les diferents entitats mataronines organitzen al llarg de l’any. La totalitat dels fons recaptats a la Caminada es destinaran a activitats i material específic pels alumnes de l’escola, nois i noies de la comarca del Maresme amb pluridiscapacitat funcional.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*