Leo Messi fa realitat el somni de dos nens amb discapacitat intel·lectual

El crack argentí els va rebre abans de realitzar un entrenament

leo messi i nens discapacitat intel·lectual
Leo Messi amb la Chloe Martínez i el Nacho Bolaño // Foto: Imatge cedida per Special Olympics

Pocs dies abans de marxar de vacances, el jugador argentí del FC Barcelona Leo Messi va fer realitat el somni de dos nens amb discapacitat intel·lectual de l’Escola d’Educació Especial Taiga de Barcelona. La Chloe Martínez i el Nacho Bolaño van poder estar amb el seu ídol en una trobada que tenir lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona a Sant Joan Despí abans que el jugador blaugrana fes un entrenament amb el primer equip. Els dos nens va poder compartir una estona amb el jugador i fer-se algunes fotografies amb el seu ídol.

Aquesta iniciativa es va produir fruit de la col·laboració que des de finals de 2014 mantenen Special Olympics Catalunya i la Fundació Privada Leo Messi, que treballen conjuntament per fer que els nens i nenes amb discapacitat intel·lectual puguin millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies mitjançant l’esport. Per ambdues entitats és molt important que les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin l’oportunitat de començar el seu desenvolupament físic i social el més aviat possible.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per la seva part Leo Messi, a títol personal, sempre ha estat al costat dels esportistes amb discapacitat intel·lectual, participant en l’anunci dels Jocs Special Olympics de Barcelona i Vilanova i la Geltrú del 2012. També en el 2015 la Fundación Privada Leo Messi va rebre el Premi Nacional a la Responsabilitat Social de Special Olympics Catalunya.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*