L’associació Invia organitza la caminada solidària #PoblenouFaVia per sensibilitzar sobre la violència masclista

Aquest diumenge 8 de setembre, coincidint amb la Festa Major del barri

invia-caminada-solidària-poblenoufavia-violència-masclista

Aquest diumenge 8 de setembre, en plena festa major del barri de Poblenou, l’Associació invia organitza la #PoblenouFaVia, una caminada ciutadana, no competitiva, solidària i reivindicativa que té l’objectiu de sensibilitzar sobre la violència masclista, posar de relleu la problemàtica de les violències invisibilitzades contra les dones i recaptar fons per a projectes d’atenció i acompanyament a víctimes de violència.

La marxa sortirà de l’estació de tren de Sant Adrià del Besòs i transcorrerà paral·lela a les platges de Barcelona fins a finalitzar a la cruïlla entre la Rambla de Poblenou i el carrer Doctor Trueta, en ple cor del barri barceloní de Poblenou. La ruta té una durada aproximada d’1 hora i 20 minuts al llarg de 6,5 quilòmetres exactes, en referència als 65 anys que compleix l’entitat aquest 2019. La major part del trajecte es realitza en pla i té una dificultat baixa, apta per a tots els públics i edats.

L’acció té un objectiu solidari, ja que la recaptació aconseguida amb les inscripcions es destinarà a projectes d’acompanyament a persones que han estat víctimes de violència que desenvolupa l’Associació invia.

La caminada és un dels actes de commemoració dels 65 anys que fa que l’entitat treballa defensant i acompanyant en l’apoderament a dones, infants i altres col·lectius vulnerables davant la violència, l’abús i la discriminació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*