L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona organitza un concert solidari a Vic

Es celebrarà el 7 de febrer al teatre Atlàntida

cartell concert solidari
Cartell del concert solidari organitzat per ADFO // Foto: Imatge cedida per ADFO

L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO), una entitat que persegueix la inclusió de les persones amb algun tipus de discapacitat física a la comarca, ha organitzat un concert benèfic sota el títol “Vine a cantar cançons dels Beatles amb Trau”, una producció de l’Auditori de Barcelona, que es celebrarà al teatre Atlàntida de Vic el proper diumenge 7 de febrer a les 19 hores. Prèviament, a les 16 hores, es celebrarà un taller participatiu

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el projecte Xarxa Inquieta que ADFO desenvolupa des de l’any 2009 per aconseguir un millor benestar de les persones. ADFO realitza activitats que estimulen l’autoestima, impulsen el desenvolupament social i personal, promocionen la salut i milloren les habilitats laborals a través de tallers de manualitats, formació, sessions de fisioteràpia, tractament psicològic, excursions,… Van al teatre i cinema, fan expressió plàstica, fang i tallers d’internet entre d’altres fomentar l’atenció integral a la dependència.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant l’any 2015 van realitzar 15 activitats amb unes 130 persones aproximadament. Al 2016 volen arribar a més persones que es puguin beneficiar de les seves activitats. Per aquest motiu organitzen aquest taller/concert participatiu adreçat a adults i famílies amb fills a partir dels 5 anys. “Vine a cantar cançons dels Beatles amb Trau” donarà l’oportunitat als assistents d’assajar, cantar i acabar interpretant dalt de l’escenari un concert acompanyats del grup emergent Trau.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*