Dimarts, 19 octubre 2021
IniciInclusió SocialL’Associació Alba i Foment Tàrrega presenten el nou calendari solidari “Jo també...

L’Associació Alba i Foment Tàrrega presenten el nou calendari solidari “Jo també sóc el teu client”

calendari solidari associacio alba jo tambe soc client
El calendari està protagonitzat per alumnes de l’Escola Alba a les botigues de Foment Tàrrega // Foto. Associació Alba

L’Associació Alba i Foment Tàrrega van presentar el passat dilluns 3 desembre a la Biblioteca Comarcal de l’Urgell a Tàrrega el nou Calendari Solidari 2019 de l’entitat protagonitzat pels alumnes de l’Escola Alba i 12 botigues i establiments de Tàrrega.

La presentació va coincidir amb el Dia Internacional de la Discapacitat, un dia per reivindicar i posar en valor els drets i les capacitats de les persones amb diversitat funcional.

Cada un dels mesos del calendari amaga també una reivindicació inspirada en una campanya de DINCAT (Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual) on es donen alguns consells als botiguers a l’hora de dirigir-se a persones amb discapacitat.

El projecte del calendari té una doble finalitat: per una banda, aconseguir captar fons per finançar les activitats de lleure i d’aquesta manera fer el lleure més inclusiu, i, per altra banda, és una acció de sensibilització per visibilitzar les capacitat de les persones amb especials dificultats.

Els dotze establiments de Foment Tàrrega que patrocinen aquesta 4a edició del calendari solidari, han obert les seves portes als alumnes de l’escola, per poder fer les fotografies on també hi surten els propietaris de cada un dels establiment. Els socis de Foment Tàrrega participants són: Alba, Asbert, Bona Llum, Cal Francesc, Centre Òptic, Comercial Sans, Culinàrium, EKT, Fem Cadena, L’Artesania Moderna, La Botigueta i Llar d’Avis del Carme. Tots ells han col·laborat a finançar el calendari que aquest any comptarà amb una tirada de 1500 exemplars.

Durant la presentació es va passar un vídeo making off del del procés d’elaboració del calendari amb imatges i testimonis dels propietaris dels establiments explicant què els ha semblat aquesta col·laboració.

El calendari ja està a la venda a les 12 botigues que han participat al calendari i segurament s’ampliarà a totes les que hi vulguin col·laborar. També es ven als diferents centres de l’Associació Alba, aquest propers dies festius en un estand a la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega; i també es podrà adquirir a la botiga online de l’entitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES