Dimecres, 29 juny 2022
Dimecres, 29 juny 2022
IniciEntitatsL’Associació Alba acull 18 persones amb discapacitat d’Itàlia i d’Aruba dins d’un...

L’Associació Alba acull 18 persones amb discapacitat d’Itàlia i d’Aruba dins d’un programa d’intercanvi juvenil

S’estaran 10 dies compartint activitats i experiències amb el grup de joves de l’entitat

Intercanvi Juvenil Alba Itàlia Aruba
El grup de joves ha arribat a través del programa Erasmus Plus // Foto: Associació Alba

Aquesta setmana han arribat a Tàrrega 8 joves de la població de Forlì d’Itàlia i 8 joves més d’una entitat de l’illa d’Aruba d’entre 18 a 30 anys a través del programa Erasmus Plus que s’estaran 10 dies compartint activitats i experiències amb el grup de joves de l’Associació Alba. L’objectiu d’aquesta trobada és descobrir la cultura de cada un dels països i compartir temes que els afecten a tots com la igualtat i la inclusió social.

Des d’Alba, com a organitzadors de l’intercanvi, s’han preparat activitats i jocs de coneixença, visites turístiques a Tarragona i Barcelona; visites a entitats com Guixanet de Tàrrega per a conèixer el bestiari i la cultura popular catalana i targarina; o tallers de cuina per compartir també la cultura gastronòmica de cada país. 

banner newsletter oferta 50%

El servei de projectes Europeus de l’Associació Alba té previst per aquest mes de juny dos projectes més: unes pràctiques laborals que vindran a fer a Tàrrega un grup de francesos, i un curs formatiu amb 10 professionals internacionals de 5 països diferents. 

L’any passat, malgrat estar encara en pandèmia, es van realitzar 69 mobilitats europees, 18 d’elles eren persones amb discapacitat. 

Fa 20 anys que a través del Servei de Projectes Europeus de l’Associació Alba es realitzen intercanvis europeus amb altres entitats que treballen amb persones amb discapacitat o risc d’exclusió. 

Diari de la DisCapacitat Oferta Newsletter 50% descompte

Ara per només 7,99 € durant el primer any rebràs al teu correu cada dia tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya. No deixis escapar aquesta oportunitat!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content