Dilluns, 15 agost 2022
Dilluns, 15 agost 2022
IniciDependènciaL'associació Afecto Mariposa reunirà a Barcelona a 50 famílies amb fills i...

L’associació Afecto Mariposa reunirà a Barcelona a 50 famílies amb fills i filles amb discapacitat en la jornada ‘InspíraTE’

Se celebra el pròxim 11 de juny de 10 a 18h a The Inspiration House de Barcelona

joranda afecto mariposa inspirate
Pares i mares donaran els seus testimonis a la jornada // Foto: Afecto Mariposa

L’associació Afecto Mariposa reunirà a una cinquantena de famílies amb fills/es amb discapacitat el proper 11 de juny a la The Inspiration House de Barcelona en una jornada sota el nom de ‘InspíraTE’, en la que serà la primera trobada presencial d’aquesta xarxa de famílies amb necessitats especials.

La pandèmia ha accentuat la complicada situació per a moltes d’aquestes famílies, que han patit un confinament estricte per ser població de risc; amb el cansament i la sobrecàrrega que això ha comportat i el seu repercussió en la salut mental, i amb la manca de contacte entre els que podien comprendre de debò la situació i compartir-la.

Per aquest motiu l’Associació Afecto Mariposa proposa aquesta trobada entre mares i pares de nens/es i joves amb diversitat funcional perquè puguin compensar i comentar allò viscut i tinguin l’oportunitat de conèixer-se, connectar, intercanviar experiències, i, en suma, d’aprendre i relacionar-se de manera còmoda i enriquidora.

En directe via Zoom, Mario Alonso Puig, metge, conferenciant i autor de diversos llibres sobre el pensament humà, obrirà la jornada amb una xerrada sobre La importància de Cuidar-se per cuidar. També seran protagonistes mares i pares que han fet de la experiència amb la discapacitat una oportunitat per transformar la seva pròpia història i aportar idees i recursos a altres famílies amb qui comparteixen aquesta realitat. A través de taules rodones, donaran a conèixer les seves pròpies històries, especialment inspiradores. Francesc Gilbert relatarà com ha esdevingut director de cinema i Cristina Arnau, com ha aconseguit redirigir la seva professió per impulsar el coneixement de les malalties rares. També compartiran el seu testimoni Mónica Suárez, que ofereix suport emocional a d’altres famílies i Pilar Chamorro, coautora d’un llibre que busca canviar la mirada cap a la diversitat.

Així mateix, la terapeuta familiar Àngels Ponce, oferirà un taller sobre Gestió del Temps, tot un repte quan es tenen a càrrec persones parcialment o totalment dependents.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content