L’Asociación Roosevelt convoca el XII Concurs de Fotografia i Discapacitat 2017

Es poden presentar obres fins el 24 de novembre

concurs fotografia discapacitat associació roosvelt
Aquesta fotografia va aconseguir el segon premi de la cinquena edició // Foto: Ainhoa Ortez Ortega

La Asociación Roosevelt ha convocat el XII Concurs de Fotografia i Discapacitat 2017 de fotografies relacionades amb temes de discapacitat física que reflecteixin qualsevol realitat de la vida diària del col·lectiu de les persones amb discapacitat. Poden estar relacionats amb qualsevol àmbit com l’esport, el treball, l’educació, etc.

Poden participar al concurs qualsevol persona física o jurídica de qualsevol nacionalitat. Cada concursant podrà presentar un màxim de 3 fotografies, en color o blanc i negre.

BANER_300X250

El termini de presentació de treballs finalitzarà el proper 24 de novembre de 2017. Les obres s’hauran d’enviar a la seu de la Asociación Roosevelt. En el sobre s’haurà d’indicar “XII Concurso de Fotografia y Discapacidad 2017”.

El concurs té tres premis en metàl·lic: 500€ el primer; 300€ el segon i 100€ el tercer. Els concursants només podran optar a un premi.

Les fotografies premiades quedaran en propietat de la Asociación Roosevelt, que podrà utilitzar-les en benefici de la promoció de la discapacitat, citant sempre el nom de l’autor en les possibles reproduccions.

Per més informació es pot contactar amb la Asociació Roosevelt per correu electrònic roosvelt@telefonica.net o a través del telèfon 969230632.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*