L’Altre Festival estrenarà l’espectacle “Gallos de pelea” amb el grup de música experimental cabosanroque

Es tracta d’un espectacle de producció pròpia

altre-festival-espectacle-gallos-pelea-carbonsanroque
El Festival se celebra del 6 al 9 de juny al recinte Fabra i Coats de Barcelona // Foto: L’Altre Festival

Ja està tot a punt perquè arrenqui la L’Altre Festival 2019, la cinquena edició del Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental que tindrà lloc del 6 al 9 de juny al recinte Fabra i Coats de Barcelona.

L’Altre Festival és el primer festival d’arts escèniques i salut mental amb espectacles que donen visibilitat a aquelles propostes artístiques creades i/o protagonitzades per persones amb o sense trastorn mental i a aquelles obres que reflexionen sobre la salut mental.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant aquests dies oferirà més de 35 espectacles de companyies d’arreu del món amb l’objectiu de trencar  prejudicis, estigmes i etiquetes.

Enguany L’Altre Festival ha començat una nova etapa d’internacionalització amb el projecte “The Other Festivals”. El passat mes d’abril es va celebrar a Rosario (Argentina) El Otro Festival amb la idea de poder compartir, aprendre, descobrir i viure la mirada de l’Altre a diferents països del món.

BANER_300X250

L’Altre Festival té tres línies de programació diferenciades: la programació de companyies aficionades, la programació de companyies professionals i el foment de les produccions pròpies.

6 de juny: INAUGURACIÓ (entrada gratuïta)

A les 20.45h comença la inauguració de L’Altre Festival. En Marcel i en J.A.N, un pallasso i un raper, un llit gegant i  un cargol. Això no té “Ni cap Ni peus”. O sí? Entre d’altres, comptarem amb la presència de la companyia portuguesa Teatro do Mar i el seu espectacle “InSomnio” a la plaça de Recinte Fabra i Coats.

7 de juny

L’espectacle “Frida” de la companyia Studio Citadela de Praga a les 20h a l’Espai Bota 1 i “Keep on walking Federico” d’Actors Touring Company del Marc Lockyer a les 20h30 a la Fàbrica de Creació.

8 de juny

A primera hora comença la Marató de Ràdios amb la presència de més de 13 ràdios locals i comunitàries que tindran com a objectiu transmetre les novetats del Festival a les ones de Barcelona, Canàries, Uruguai i Argentina com, per exemple, l’espectacle “Brots” a les 20h i l’estrena de la producció pròpia “Gallos de pelea” en col·laboració amb el grup musical cabosanroque a les 21h a la Fàbrica de Creació.

9 de juny

“Inside My Mind“, un espectacle de dansa que interpel·la a la reflexió social en mans de la companyia Fil a l’Agulla, “Romeo y Julieta, una mirada distinta” interpretada per la companyia  ANTZOKI TEATTERI a les 19h15 h a l’Espai Bota, i la cloenda en mans del grup Reperkutim tancarà la 5ª edició del Festival a Barcelona.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*