L’Altre Festival estrenarà l’espectacle “Gallos de pelea” amb el grup de música experimental cabosanroque

Es tracta d’un espectacle de producció pròpia

altre-festival-espectacle-gallos-pelea-carbonsanroque
El Festival se celebra del 6 al 9 de juny al recinte Fabra i Coats de Barcelona // Foto: L’Altre Festival

Ja està tot a punt perquè arrenqui la L’Altre Festival 2019, la cinquena edició del Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental que tindrà lloc del 6 al 9 de juny al recinte Fabra i Coats de Barcelona.

L’Altre Festival és el primer festival d’arts escèniques i salut mental amb espectacles que donen visibilitat a aquelles propostes artístiques creades i/o protagonitzades per persones amb o sense trastorn mental i a aquelles obres que reflexionen sobre la salut mental.

Durant aquests dies oferirà més de 35 espectacles de companyies d’arreu del món amb l’objectiu de trencar  prejudicis, estigmes i etiquetes.

Enguany L’Altre Festival ha començat una nova etapa d’internacionalització amb el projecte “The Other Festivals”. El passat mes d’abril es va celebrar a Rosario (Argentina) El Otro Festival amb la idea de poder compartir, aprendre, descobrir i viure la mirada de l’Altre a diferents països del món.

L’Altre Festival té tres línies de programació diferenciades: la programació de companyies aficionades, la programació de companyies professionals i el foment de les produccions pròpies.

6 de juny: INAUGURACIÓ (entrada gratuïta)

A les 20.45h comença la inauguració de L’Altre Festival. En Marcel i en J.A.N, un pallasso i un raper, un llit gegant i  un cargol. Això no té “Ni cap Ni peus”. O sí? Entre d’altres, comptarem amb la presència de la companyia portuguesa Teatro do Mar i el seu espectacle “InSomnio” a la plaça de Recinte Fabra i Coats.

7 de juny

L’espectacle “Frida” de la companyia Studio Citadela de Praga a les 20h a l’Espai Bota 1 i “Keep on walking Federico” d’Actors Touring Company del Marc Lockyer a les 20h30 a la Fàbrica de Creació.

8 de juny

A primera hora comença la Marató de Ràdios amb la presència de més de 13 ràdios locals i comunitàries que tindran com a objectiu transmetre les novetats del Festival a les ones de Barcelona, Canàries, Uruguai i Argentina com, per exemple, l’espectacle “Brots” a les 20h i l’estrena de la producció pròpia “Gallos de pelea” en col·laboració amb el grup musical cabosanroque a les 21h a la Fàbrica de Creació.

9 de juny

“Inside My Mind“, un espectacle de dansa que interpel·la a la reflexió social en mans de la companyia Fil a l’Agulla, “Romeo y Julieta, una mirada distinta” interpretada per la companyia  ANTZOKI TEATTERI a les 19h15 h a l’Espai Bota, i la cloenda en mans del grup Reperkutim tancarà la 5ª edició del Festival a Barcelona.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*