Barcelona prepara la 5a edició de ‘L’Altre Festival’ d’arts escèniques, salut mental i cultura popular

Enguany tindrà lloc del 6 al 9 de juny

altre-festival-arts-escèniques-salut-mental-cultura-popular
L’Altre Festival apega diferents disciplines com el teatre, dansa, música, etc. // Foto: L’Altre Festival

Barcelona acollirà del 6 al 9 de juny la cinquena edició de L’Altre Festival, un esdeveniment que busca la difusió, la creació, la participació i l’exhibició de les arts escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorns mentals. La música, el teatre, la dansa, etc. són una eina que facilita el procés de rehabilitació i inclusió de la vida de les persones amb problemes de salut mental.

L’Altre Festival està demanant suport a través de la plataforma Verkami per l’organització d’aquesta edició, i per això convida a participar persones amb i sense problemes de salut mental, familiars, amics i amigues, professionals de la salut mental, creadors i creadores escèniques, actors i actrius, tècnics i tècniques, músics i tota la ciutadania.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’esdeveniment s’inaugurarà amb un gran espectacle sorpresa. Després es podrà assistir a les actuacions de companyies de Gran Bretanya, Costa Rica, Txèquia, Mallorca, Tenerife, Sant Cugat, Tarragona, Reus, Terrassa, Nou Barris, Guinardó, Les Corts…

La primera edició va néixer la primavera del 2015 a la Fabra i Coats de Sant Andreu i, durant quatre dies, s’hi van reunir més de vint companyies d’arreu del món per exhibir i compartir teatre, música, dansa i circ. Des de llavors s’han realitzat quatre edicions en diferents indrets com el Mercat de les Flors de Barcelona, la Fabra i Coats Fàbrica de Creació, el Centre Cívic Baró de Viver i el Teatre Kursaal de Manresa.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*