Dimecres, 1 desembre 2021
IniciL’Ajuntament de Terrassa pinta itineraris segurs per millorar l’accessibilitat de l’alumnat de...
Array

L’Ajuntament de Terrassa pinta itineraris segurs per millorar l’accessibilitat de l’alumnat de l’Escola Crespinell

itineraris segurs alumnat escola crespinell terrassa

L’Ajuntament de Terrassa ha pintat els itineraris segurs per millorar l’accessibilitat cognitiva de l’alumnat de l’Escola Crespinell d’educació especial. L’actuació s’ha realitzat a petició del centre educatiu i s’emmarca dins el Pacte Terrassa per millorar l’accessibilitat universal a la ciutat. 

S’ha pintat la vorera, amb dos colors, verd i blau, dels principals camins que fan diàriament aquests alumnes per anar des de la seva escola fins a l’Escola Lanaspa-Giralt, i també fins a la parada d’autobús de la Rambla d’Ègara. 

fiare banca etica crowdfunding

D’aquesta manera l’alumnat d’aquest centre podran fer els itineraris fins al destí creuant el mínim de carrers, fent-ho pels llocs més segurs, a una distància de la vorera segura i evitant obstacles.

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, i regidora de Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, ha afirmat que “el treball proper que fa l’Ajuntament conjuntament amb les entitats ens permet tenir informació de primera mà de les necessitats reals de la ciutat, més enllà del mer compliment normatiu. En aquest cas és especialment valuós, ja què l’accessibilitat cognitiva té poc desplegament normatiu. Per això, treballar en la millora de l’accessibilitat cognitiva amb els propis experts és imprescindible”.

Des de l’Escola Crespinell s’explica que “celebrem actuacions com aquesta, que fan de la nostra ciutat una ciutat més amable, confortable i segura per a tots els seus membres. Per a l’escola, disposar de trams de desplaçament amb aquest suport permet fer un entrenament amb mesures i suports que faciliten la comprensió i l’autonomia de totes les persones que ho poden necessitar”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES