L’Ajuntament de Terrassa i Prodis organitzen una rebuda sorpresa a l’esportista Oriol Antolí

Li van preparar un acte sorpresa a la seva arribada a l’entitat

oriol antolí terrassa prodis rebuda sorpresa
A la seva arribada li van fer un passadís per felicitar-lo // Foto: Prodis

L’Oriol Antolí, l’esportista egarenc voluntari de Prodis que ha corregut solidàriament per l’entitat i guanyat la cursa Monarch’s Way, es va dur ahir una gran sorpresa, quan al arribar a l’entitat l’esperava tot un passadís de persones que el van aplaudir i acompanyar fins a una meta final.

Allà l’esperaven tres regals, que Prodis li ha volgut fer com a agraïment al repte solidari que ha liderat durant la Monarch’s Way. El repte, ha estat superat, i tal com afirmava la presidenta del patronat de Prodis “no només has superat el repte, sinó que l’has doblat”. L’entitat, va aprofitar l’acte per nomenar-lo ambaixador de Prodis, ja que realça i exemplifica a la perfecció els valors de l’entitat.

banner_dental

La rebuda va comptar ambl la presència de l’Alcalde de la ciutat, Alfredo Vega; el regidor de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Adrián Sánchez; Eva Candela, regidora d’Habitatge i Mediació Comunitària, Gent Gran, Salut i Esports; Maice Balcells, presidenta del Patronat de Prodis; Dani Jorquera, gerent de l’entitat; familiars, amics i totes les persones de Prodis que van voler donar-li les gràcies.

L’alcalde Alfredo Vega, va aprofitar l’acte per agrair en nom de la ciutat la tasca de l’entitat terrassenca i també la col·laboració d’ambdós, ja que és un gran exemple de solidaritat i de sinergies positives dins la ciutat de Terrassa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*