Dijous, 2 desembre 2021
IniciDiscapacitatL’Ajuntament de Lleida obrirà una convocatòria d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges per...

L’Ajuntament de Lleida obrirà una convocatòria d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges per raó de discapacitat

lleida convocatòria ajuts rehabilitació habitatges discapacitat
Els ajuts són per millorar l’accessibilitat dels habitatges // Foto: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Lleida obrirà durant els primers dies d’abril una nova convocatòria d’ajudes a la rehabilitació d’edificis (Rehab+ 2019), així com a immobles i habitatges del conjunt de la ciutat on es vulgui millorar l’accessibilitat per raó de discapacitat.

L’objectiu de les subvencions és millorar el manteniment i les condicions de seguretat, salubritat, ornament públic, habitabilitat, accessibilitat, sostenibilitat i ecoeficiència, a l’efecte d’evitar situacions de risc per a la salut i la seguretat de les persones o béns, i de desocupació permanent dels habitatges.

fiare banca etica crowdfunding

El programa compta amb una dotació pressupostària de 150.000 euros. Les subvencions que atorgui la Paeria, en règim, de concurrència competitiva, no podran superar el màxim del 40% del cost de l’actuació subvencionada, amb un límit de 10.000 euros per edifici i de 2.000 euros per habitatge.

Les subvencions previstes en aquesta convocatòria van adreçades a les persones físiques o jurídiques, comunitats de propietaris, comunitats de béns o qualsevol altre règim de propietat, amb l’objectiu de fomentar la rehabilitació del parc d’edificis i habitatges, amb especial atenció a les obres de millora de l’accessibilitat i facilitar el desenvolupament digne i adequat de les persones amb discapacitat i contribuir en les despeses ocasionades per les actuacions d’adaptació destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal, tant en les zones que serveixen de passada necessària entre la via pública i la finca urbana -escales, ascensors, passadissos, portals o qualsevol altre element arquitectònic- com en l’interior dels habitatges -cuines i banys, enderrocs, eixamplament o adequació de portes i passadissos, entre altres-.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES