L’Ajuntament de Girona promou visites guiades accessibles durant el Girona 10

Ahir es va estrenar a la ciutat de Girona la ruta guiada pel Barri Vell “Easy walking”, dissenyada en col·laboració amb MIFAS, que té com a objectiu conèixer el centre històric de la ciutat seguint un recorregut alternatiu al de la visita habitual, més fàcil i curt i sense barreres arquitectòniques, pensat tant per a persones amb mobilitat reduïda com per a públics familiars o de més edat. Aquesta sortida suposarà la prova pilot d’aquesta iniciativa, organitzada en col·laboració amb l’Associació de Guies de Girona, i que està previst s’incorpori de manera permanent a l’oferta turística de la ciutat a partir de Setmana Santa.  

Per apropar el patrimoni històric també a les persones amb discapacitat auditiva, s’ha previst una visita al Barri Vell amb servei d’interpretació de llengua de signes. El cost de l’activitat és de 4 euros amb el braçalet Girona 10 i de 8 euros sense, i la sortida es realitzarà des del Punt de Benvinguda Girona-Gironès.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per a totes les visites caldrà fer una reserva prèvia: a l’Oficina de Turisme de la Rambla, en el cas de la ruta a les Ribes del Ter, i al Punt de Benvinguda Girona-Gironès, per a les del Barri Vell. Amb aquestes visites, l’Ajuntament de Girona continua l’aposta iniciada l’any passat per fer més accessible la ciutat, augmentant progressivament l’oferta de productes aptes per a tots els públics.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*