L’Ajuntament de Girona facilita l’accés a l’Estadi de Montilivi per a les persones amb discapacitat física

Publica a la seva web tota una sèrie de recomanacions per al col·lectiu

Estadi Montilivi accessible persones discapacitat física
Es fan recomanacions per accedir a les zones de pàrquing de l’estadi // Foto: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona ha publicat al seu web tot un seguit de recomanacions de mobilitat dirigides a les persones amb discapacitats físiques que vulguin accedir als partits del Girona FC que es disputin a l‘Estadi Municipal de Montilivi.

Les recomanacions, que estan pensades per a les persones amb discapacitats físiques, són:

BANER_300X250

Podran estacionar al reservat per discapacitats:

Els vehicles conduits pels titulars de targetes de minusvàlids, en el ben entès que el motiu d’incapacitació suposi una dificultat per caminar – a la zona de seguretat hi ha estacionaments reservats per minusvàlids -.

També podran accedir i estacionar als llocs reservats per a minusvàlids els vehicles que transportin menors discapacitats i persones amb discapacitat mental.

Podran accedir fins la rotonda de Montilivi:

Els vehicles que transportin titulars de targetes de minusvàlids, persones grans amb dificultats de mobilitat, persones, independentment de l’edat, que es desplacin amb crosses per accidents sobrevinguts.

  1. a) Aquests vehicles no podran estacionar dins del perímetre de seguretat. Els/les conductors/es els hauran de deixar a la rotonda, el més a prop possible de l’estadi i sortir amb el vehicle pel C. Mas Barril.
  2. b) A la finalització del partit, podran entrar a recollir els passatgers un cop sigui segura la circulació interior – 20 minuts desprès de la finalització aproximadament -fora de la zona de seguretat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*