Dimecres, 19 gener 2022
IniciEntitatsL’Ajuntament de Blanes presenta la candidatura d’ASPRONIS a la Creu de Sant...

L’Ajuntament de Blanes presenta la candidatura d’ASPRONIS a la Creu de Sant Jordi 2019

candidatura aspronis creu sant jordi 2019
La candidatura es va aprovar al ple // Foto: ASPRONIS

L’Ajuntament de Blanes, que va presentar la candidatura d’ASPRONIS per optar a la Creu de Sant Jordi 2019, s’està ocupant de la campanya d’adhesions entre organismes públics i privats, així com a particulars que han tingut vinculació amb l’entitat.

Dolors Oms, presidenta d’ASPRONIS, va ser convidada a participar en la defensa de la proposta al ple, moment que va viure amb gran emoció, presidenta d’ASPRONIS, va ser convidada a participar en la defensa de la proposta al ple, moment que va viure amb gran emoció.

La campanya està començant a donar els primers fruits. De moment, ja s’han sumat a la candidatura diferents ajuntaments, com els de Tordera, Malgrat de Mar i Calella, Tots els han destacat la contribució d’ASPRONIS en la millora de la qualitat de vida i la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual.

La candidatura d’ASPRONIS a la Creu de Sant Jordi 2019, coincideix amb el 50è aniversari de la Fundació i significa un reconeixement a la tasca d’atenció i inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual de la Selva i el nord del Maresme.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content