Dijous, 25 abril 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALLaFACT presenta el seu model d’inserció laboral de persones amb discapacitat a...

LaFACT presenta el seu model d’inserció laboral de persones amb discapacitat a Sant Cugat del Vallès

Organitza a la localitat el seu Fòrum d’oportunitats “Una visió 360º sobre la inserció laboral”

LaFACT acte model inserció laboral a sant cugat del vallès
L’acte va reunir a una cinquantena de participants // Foto: LaFACT

LaFACT, la Factoria Social de Terrassa, ha organitzat per primera vegada a Sant Cugat del Vallès el seu Fòrum d’oportunitats “Una visió 360º sobre la inserció laboral”, una iniciativa que ha aconseguit reunir a més d’una cinquantena de participants, incloent empreses, entitats i representants institucionals de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Amb una presència consolidada a Sant Cugat des de principis de l’any passat i una trajectòria de més de 100 anys a Terrassa, LaFACT té com a missió principal l’acompanyament de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn del desenvolupament i salut mental per aconseguir la seva integració al mercat laboral mitjançant itineraris personalitzats i el suport a les empreses que les contracten. Amb un total de 285 insercions laborals en curs i 70 empreses inseridores, l’objectiu de LaFACT és continuar augmentant aquestes xifres.

El “Fòrum d’oportunitats” és un esdeveniment que ja s’ha realitzat diverses vegades a Terrassa i que ara s’ha traslladat per primera vegada a Sant Cugat. Aquest fòrum busca proporcionar una plataforma informativa on empreses i entitats puguin conèixer de primera mà el model d’inserció laboral de LaFACT, resoldre dubtes i explorar possibles opcions de col·laboració. En aquesta edició, més de vint empreses diferents com Cool Chain Logistics, Applus Norcontrol, Aramark, Disalfarm o Interroll España, originàries de Sant Cugat del Vallès, Barberà del Vallès, Barcelona, Rubí i Cerdanyola del Vallès, entre altres localitats, han assistit a l’esdeveniment.

Destacats membres de l’administració local, com l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Vallès, el Regidor d’empresa, Innovació i Internacionalització, Albert Salarich, o Ferran Felius, comissionat per a persones amb discapacitat de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, han mostrat el seu suport a l’acte, subratllant la importància d’entitats com LaFACT en la sensibilització de la població i en la creació d’oportunitats laborals per a les persones amb discapacitat.

Durant la jornada, s’han compartit diversos casos d’èxit, com el de Rubén, que treballa a Applus+, i José Ramon, el seu referent laboral a l’empresa, o el de Juanjo, amb la seva incorporació a Cool Chain Logistics i els seus comentaris sobre el procés d’incorporació i l’ambient laboral. La Directora de LaFACT, Montserrat Lao, ha clausurat l’acte destacant el paper essencial que juga una feina en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, posant èmfasi en la importància de la col·laboració entre empreses, entitats i la comunitat en general per aconseguir aquests reptes.

Secció patrocinada per
FECETC color logo

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content