L’ACRA presenta l’Observatori de la Dependència, un espai de recerca i innovació adreçat a la gent gran

En la presentació també s’ha donat a conèixer el nou ideari de l’entitat

acra presentació obervatori dependència espai recerca innovació gent gran
El director d’estratègia d’ACRA, Toni Andreu, durant l’acte de presentació // Foto: ACRA (twitter)

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha presentat avui a la seu de Foment del Treball el nou Observatori de la Dependència, un espai de recerca i innovació sobre aquest sector i l’atenció a la gent gran. 

Mitjançant un portal web específic, els usuaris trobaran informes, estudis, baròmetres i altres documents que engloben el posicionament d’ACRA, així com d’altres organismes i ens del sector d’atenció a la dependència i la gent gran. 

BANER_300X250

La presidenta de l’ACRA, Cinta Pascual, ha subratllat durant l’acte de presentació que “necessitem dades, rigor científic per prendre decisions intel·ligents en una societat cada vegada més complexa”.

El director d’estratègia d’ACRA, Toni Andreu, ha subratllat el format “obert” de l’Observatori, que permetrà la “interacció entre els usuaris per generar debats sobre aspectes sociològics i tecnològics que creïn opinió i proporcionin pautes als professionals i als agents planificadors”. En aquest sentit, properament hi haurà un webinar amb la participació del filòsof Francesc Torralba

En el marc de la presentació de l’Observatori, també s’ha donat a conèixer el nou Ideari d’ACRA, el primer document derivat d’aquest espai i un nou marc ètic sobre l’atenció a la gent gran proposat per ACRA als seus socis, els quals podran adherir-s’hi properament. L’Observatori anirà generant, progressivament, nous documents i activitats que han de servir per consolidar-lo com un espai de coneixement, un generador compartit d’idees que donin resposta als nous reptes de present i de futur d’un sector estratègic.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*