Dimecres, 19 gener 2022
IniciCulturaL'Acadèmia Digital de la Fundació ONCE formarà en noves tecnologies a 85...

L’Acadèmia Digital de la Fundació ONCE formarà en noves tecnologies a 85 joves amb discapacitat a Barcelona

formació acadèmia digital noves tecnologies discapacitat
La formació va adreçada a joves amb discapacitat // Foto: Pixabay

Barcelona serà, juntament amb Madrid i Sevilla, una de les ciutats on es portarà a terme l’Acadèmia Digital, un nou projecte de la Fundació ONCE que ofereix formació en noves tecnologies a joves amb discapacitat amb l’objectiu d’augmentar l’ocupabilitat dels alumnes mitjançant l’adquisició de competències digitals i laborals altament demandades per les empreses.

El programa es desenvoluparà en dues fases. La primera, prevista des del 28 de maig al 22 de juny, té una durada de 100 hores lectives i a ella accediran un màxim de 250 alumnes (100 a Madrid, 85 a Barcelona i 65 a Sevilla).

Els continguts d’aquesta fase tindran un caràcter més general i inclouran ofimàtica, fonaments de programació, iniciació al màrqueting digital, disseny, gestió de xarxes socials, conceptes bàsics d’accessibilitat, habilitats socials i de comunicació.

La segona fase es realitzarà del 2 de juliol al 21 de setembre, amb un període de vacances del 6 al 19 d’agost. En aquesta ocasió només accediran 150 alumnes en funció de les competències i motivació demostrades en la primera fase.

Tindrà una durada de 250 hores amb continguts estructurats en tres itineraris formatius a triar: Màrqueting i disseny (que inclou disseny i edició d’imatge, àudio i vídeo, Xarxes Socials, WordPress, UX); Programació (Aplicacions Mòbils, .Net, Drupal, Frontend, Angular, Java), i Noves professions tecnològiques (Robòtica, IOT, Intel·ligència Artificial, Realitat Augmentada, impressió 3D, Big Data i Ciberseguretat).

La formació anirà acompanyada per un programa de beques que concedirà la Fundació ONCE per sufragar les despeses de transport i allotjament dels alumnes que hi participin a l’Acadèmia Digital.

La inscripció estarà oberta fins al 9 de maig a través de la pàgina web www.a11d.es o www.academiadigital.fundaciononce.es. La llista d’admesos es donarà a conèixer entre el 17 i el 22 de maig.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content