Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALLa Xarxa Relacional d’Accessibilitat Universal avança amb una trobada a TMB

La Xarxa Relacional d’Accessibilitat Universal avança amb una trobada a TMB

El Centre de Control de Metro va acollir dimarts una reunió on es van tractar diversos projectes relacionats amb l’accessibilitat

reunio xarxa relacional d'accessibilitat universal
Foto de família al centre de control de metro // Foto: M.A. Cuartero (TMB)

La Xarxa Relacional d’Accessibilitat Universal, una iniciativa que reuneix membres dels 11 municipis on Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) opera, juntament amb altres institucions com l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Sindicatura de Greuges de Barcelona, va tenir una trobada aquest dimarts al Centre de Control de Metro, amb l’objectiu de seguir avançant en els projectes d’accessibilitat.

L’objectiu d’aquestes trobades és presentar els projectes d’Accessibilitat Universal de TMB relacionats amb les persones amb discapacitat, les persones grans i les qüestions d’accessibilitat, així com fomentar la comunicació i la col·laboració entre les diferents entitats.

La visita va començar amb una explicació detallada del funcionament del centre de control i de seguretat del metro, a càrrec d’Alfons Andreu, director del Centre Operatiu de Metro. Després, Ana Vieitez, responsable de l’Oficina Tècnica d’Accessibilitat de TMB, va presentar diversos projectes centrats en l’accessibilitat universal, com l’anàlisi de solucions per al gap entre el comboi i les andanes, les modificacions del Reglament de Viatgers de l’AMB i un nou Codi d’Accessibilitat de Catalunya.

Rafa Reyes, responsable de Senyalització Corporativa de TMB, va exposar l’actualització del mapa convencional del metro i la presentació del nou mapa tàctil destinat a persones cegues o amb discapacitat visual, presentat el passat mes de febrer.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content