Dijous, 2 desembre 2021
IniciInclusió SocialLa XARXA incorpora la llengua de signes catalana a l’emissió del seu...

La XARXA incorpora la llengua de signes catalana a l’emissió del seu informatiu matinal ‘NEX Matí’

informatiu-nex-matí-xarxa-llengua-signes-catalana
Responsables de les dues entitats en el moment de la signatura del conveni // Foto: FESOCA

‘NEX Matí’, l’informatiu matinal que emet la Xarxa Audiovisual Local (XARXA) a les ràdios i televisions locals de dilluns a divendres entre les 8 i les 8:30h, incorporarà la llengua de signes catalana gràcies al recent acord de col·laboració signat pel delegat de l’entitat, Francesc Pena Carbó, i el president de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA), Albert R. Caselles.

D’aquesta manera, la FESOCA aconsegueix donar un pas més per garantir el dret de les persones sordes a la informació en igualtat de condicions i en la sensibilització sobre l’ús de la llengua de signes catalana. En aquest sentit, el mitjans de comunicació són fonamentals.

fiare banca etica crowdfunding

L’oferta de programació que ofereix la Xarxa Audiovisual Local a les diferents televisions i ràdios locals que en formen part, es composa de dos tipus de continguts: informatius i esportius, i divulgatius i d’entreteniment. Quant als continguts informatius, s’elaboren a partir de la coordinació periodística entre els serveis informatius de La Xarxa i les redaccions dels mitjans adherits.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES