Dimarts, 30 novembre 2021
IniciCovid-19La vacunació dels majors de 12 anys començarà per les persones amb...

La vacunació dels majors de 12 anys començarà per les persones amb gran dependència i amb discapacitat intel·lectual

El Consell de Salut Pública actualitza l'estratègia de vacunació i elimina l'obligació de les mascaretes a l'aire lliure

vacunació persones amb discapacitat
El Govern espanyol ha donat llum verda a la vacunació als majors de 12 anys // Foto: Pixabay

El Consell de Salut Pública, l’òrgan que regula les mesures de salut a nivell nacional, ha actualitzat l’estratègia de vacunació enfront de la COVID a Espanya, establint que població ha de vacunar-se abans.

En aquest sentit, el Consell ha autoritzat la vacunació de persones a partir de 12 anys, que començarà per les persones d’entre 12 i 19 anys que son grans depenents o van a centres per a persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament, com per exemple són els centres d’educació especial.

diari-discapacitat-300x250e

El passat mes d’abril, Plena Inclusión ja va reivindicar que l’estratègia de vacunació prioritzés a les persones amb discapacitat intel·lectual i els col·lectius amb necessitats de suport.

Aquesta mesura en les pautes de vacunació se suma a la de l’eliminació de l’obligació de portar mascaretes en espais a l’aire lliure, que va entrar en vigor aquest dissabte 26 de juny.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES