Conveni de col·laboració de la FECETC i MicroBank per finançar el desenvolupament de les empreses socials

S’estableix una línia de 5 milions d’euros anuals

conveni fecetc microbank finançar empreses socials
Josep Roset (esquerra) i Antoni Vila en el moment de la firma del conveni // Foto: FECETC

L’empreses d’economia social de Catalunya compten des d’ara amb una nova línia de finançament de 5 milions anuals gràcies al conveni de col·laboració que han signat el president de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), Josep Roset, i el president de MicroBank, Antoni Vila.

D’aquesta manera i amb caràcter general, els sol·licitants podran sol·licitar finançament fins a un màxim de 150.000 euros -encara que ocasionalment es podran valorar operacions d’imports superiors, amb un límit de 500.000 euros- tant per inversions com per capital circulant.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta línia de finançament ha estat dissenyada pensant en les necessitats específiques de les empreses que formen part de l’economia social, i per potenciar el seu desenvolupament amb l’objectiu de les quals és generar un impacte social positiu i mesurable a través de la seva activitat.

Aquests préstecs compten amb una garantia del Fons Europeu d’Inversions emesa en el marc del Programa de la Unió Europea per a l’Ocupació i la Innovació Social (EaSI). Gràcies a aquest suport, les Empreses Socials podran accedir a aquests préstecs sense necessitat d’aportar garanties i en unes condicions altament competitives, que els permetran finançar inversions amb uns terminis de devolució de fins a deu anys (incloent dotze mesos de carència) o anticipar cobraments amortitzant la totalitat del préstec quan es facin efectius.

BANER_300X250

Les empreses socials que estan adherides a FECETC podran accedir a aquesta línia de finançament en condicions especialment avantatjoses, per la qual cosa serà necessari presentar el document d’adhesió emès per aquesta entitat.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*