La Truckonada ofereix productes gastronòmics i ball inclusiu a les festes de Santa Tecla

És una food truck inclusiva organitzada per la Fundació Onada

ball-truckonada-festa-santa-tecla-tarragona
Els visitants van gaudir d’una classe de swing inclusiu // Foto: Fundació Onada

El passat cap de setmana la Fundació Onada va participar per primer cop a les festes de Santa Tecla de Tarragona amb la seva nova iniciativa social, la Truckonada, una food truck que afavoreix la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat.

Més d’un miler de persones van passar per aquesta activitat per degustar algun dels seus 3 productes estrella gastronòmics: el trempat, la temprada i la clotxa; i més de 500 persones van ballar en una classe oberta de swing inclusiu dirigida per Ruth Bartolomé i Ferran Roca.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’oferta d’aquest espai es va completar amb el grup musical The FEOS’ Experience que van ser els encarregats d’amenitzar l’espai amb un concert de música en directe.

Els valors amb els que neix la food truck de la Fundació són el compromís amb les persones, amb la proximitat i l’atenció als ciutadans, el treball en equip, l’esperit innovador i la responsabilitat social.

BANER_300X250

Els seus objectius són: Potenciar la inserció laboral i social de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental; ser un projecte obert a la participació de les entitats i col·lectius de la ciutat, on es generin sinèrgies interessants per a tothom; ser un referent en activitats de caire gastronòmic, social i formatiu; i ser un projecte integrador, sostenible i proper a la població.

La Fundació Onada és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint els suports que cadascú necessita, per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*