La selecció de novetats de DIXIT millora l’accessibilitat per les persones amb alguna discapacitat visual

El nou disseny facilita l’ús dels lectors de pantalla

logo dixit
Logo DIXIT cat // Foto: Imatge extreta del web dixit.gencat.cat

El Centre Documental de Serveis Socials DIXIT ha aplicat diversos canvis de maquetació en la selecció de novetats perquè sigui més accessible per a les persones amb alguna discapacitat visual. Aquestes modificacions han implicat un canvi en el disseny del document que facilitaran l’ús dels lectors de pantalla que empra el col·lectiu. A més, serà més fàcil accedir a la informació que hi ha al portal DIXIT de cada una de les publicacions que s’han incorporat al fons bibliogràfic.

Aquesta no és l’única novetat que incorpora la selecció de novetats, ja que, a partir d’ara, augmenta la seva periodicitat i passa de ser una publicació bimestral a editar-se mensualment.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més de publicacions, revistes i material audiovisual, la selecció de novetats també inclou els darrers dossiers temàtics elaborats i una tria dels últims números rebuts de revistes especialitzades en l’àmbit d’afers socials. Aquest producte documental continua estructurant-se per àmbits temàtics com ara discapacitat i salut mental, gent gran, immigració o LGTBI, entre d’altres.

Font: DIXIT Centre Documental de Serveis Socials

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*