La selecció de Catalunya estarà present al torneig internacional de Goalball de Berlí 2017

Competirà amb seleccions de primer nivell europeu

goalball selecció catalunya
La selecció catalana estarà al torneig de Berlí // Foto: ONCE

La selecció de Catalunya participarà, junt amb altres cinc seleccions internacionals, a la Copa de Goalball 2017 que es diputarà del dissabte 29 d’abril al dilluns 1 de maig al poliesportiu de l’Escola Peter-Ustinov de Berlí.

D’aquesta manera, la selecció catalana, un projecte posat en marxa per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Deficients Visuals (FCECS), podrà gaudir en el segon any de la seva existència, d’una nova experiència internacional enfrontant-se a seleccions de primer nivell europeu com Alemanya, República Txeca i Suècia, Hongria i Romania.

BANER_300X250

Sota la direcció del seleccionador David Huguet, i amb l’ajut de l’entrenadora María Pilar Martín, l’expedició catalana presenta a les seves files una combinació de jugadors procedents dels equips del Barcelona (recent classificat pel Campionat d’Espanya) i del Mediterrani, ascendit recentment a la segona divisió nacional amb grans aspiracions. El quintet convocat està format per Félix Vargas Rodríguez, Guillermo Fernández Jener, Jonathan Navarro Flores, Miguel Ángel Alonso García i Omar Font Jiménez.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*