La proposta cultural i de sentibilització ‘Vides Diverses’ arriba al Centre Cívic Barceloneta

L'exposició fotogràfica i el documental d' ECOM es podran veure fins el 24 de febrer

cartell vides diverses centre cívic barceloneta
Cartell de la exposició i el documental al Centre Cívic Barceloneta // Foto: ECOM

Des d’avui i fins el proper 24 de febrer es podrà veure al Centre Cívic de la Barceloneta (Barcelona) tant l’exposició de fotografies com el documental ‘Vides Diverses’, dues propostes culturals que ECOM ha corealitzat amb persones amb discapacitat i experiència en viure de forma autònoma, i que pretenen generar un canvi en la manera de veure la discapacitat i promoure la vida independent.

L’acte inaugural tindrà lloc aquesta tarda a les 18h i comptarà amb un espectacle de dansa de Melissa Scioscia i un pica-pica ofert pel Centre.

BANER_300X250

Dins d’aquesta activitat, el dia 22 de febrer a partir de les 18.30h, ECOM organitzarà, en l’entorn de l’exposició, un visionat col·lectiu del documental ‘Vides Diverses’ amb col·loqui posterior, que conduiran els i les protagonistes i al qual podrà participar tot el públic assistent.

A més d’aquest acte, i amb l’objectiu de sensibilitzar a diferents col·lectius d’aquest barri, ECOM ha organitzat una visita guiada per l’exposició de joves de 9 a 15 anys del Casal Infantil i Franja Barceloneta, que aniran acompanyats per alguns dels protagonistes de la mostra per poder compartir experiències i impressions. També està prevista la visita a l’exposició de l’alumnat dels instituts del barri per conèixer alguna de les seves protagonistes.

D’aquesta manera s’aprofita la divulgació de Vides Diverses’ en format de cinefòrum per apropar els i les protagonistes a diferents col·lectius i és un bon punt de partida per a aprofundir i comprendre millor el significat de conceptes com ara l’autonomia personal, la diversitat, la igualtat, els drets humans.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*