Jornada sobre els Centres Especials de Treball a la UE amb motiu del 25è aniversari de la FECETC

Se celebra el 28 de febrer a Foment de Treball Nacional

cartell jornada centres especials treball ue fecetc
Cartell de la jornada // Foto: FECETC

Amb motiu del 25è aniversari de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) el proper 28 de febrer es realitzarà una jornada sobre els Centres Espacials de Treball en el marc de la Unió Europea que se celebrarà a Foment de Treball Nacional a Barcelona.

Aquesta jornada, que comptarà amb les intervencions d’experts i professionals dels centres especials de treball, abordarà les diferents estratègies d’inserció laboral de les persones amb discapacitat, a nivell nacional i europeu, el benefici per a les empreses de gestionar diferents capacitats i talent i els avantatges competitius d’aquesta inserció, entre altres temes.

BANER_300X250

Més enllà de la presentació d’exemples de bones pràctiques i casos d’èxit en aquest camp, la jornada vol ser un espai de reflexió del sector vers com afronten els CET la reformulació del seu model productiu i la relació de les persones amb les empreses, alhora que busquen referents vàlids per fer valer el seu paper cada cop més actiu en un futur on tenen cabuda totes les persones.

L’obertura de la sessió anirà a càrrec de la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, mentre l’encarregada de la cloenda serà la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

La FECETC és l’organització empresarial representativa del sector a Catalunya que agrupa a 65 Centres Especials de Treball (CET), amb més de 5.400 treballadors, -més del 85 per cent amb discapacitat reconeguda-, que defensen l’ estabilitat laboral i social dels treballadors. Tenen una facturació agregada de més de 210 milions d’euros i ofereixen diversitat de productes i serveis adaptats als continus canvis en totes les àrees de l’activitat, especialment serveis però també en innovació tecnològica i processos productius.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*