Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALLa nova línia RL3 de rodalia de Lleida tindrà trens de la...

La nova línia RL3 de rodalia de Lleida tindrà trens de la sèrie 447 que permetran garantir l’accessibilitat del servei

Entrarà en funcionament la primera quinzena de febrer

renfe accessibilitat estacions rodalies
Els trens de la sèrie 447 garanteixen l’accessibilitat del servei // Foto: Arxiu

Rodalies de Catalunya iniciarà el servei comercial de la nova línia RL3, Lleida – Cervera, de rodalia de Lleida. L’RL3 efectuarà parada a Lleida-Pirineus, Bell-lloc d’Urgell, Mollerussa, Golmés, Castellnou de Seana, Bellpuig, Anglesola, Tàrrega i Cervera de Segarra aquesta primera quinzena de febrer.

La inauguració de la nova Ruta Lleida-Pirineus (RL3) suposa un avenç significatiu per als usuaris, ja que ara podran gaudir de desplaçaments gratuïts fins a l’estació Lleida-Pirineus o des d’aquesta fins a la seva estació a la nova línia, utilitzant el títol combinat AVE-Llarga Distància+rodalia. 

Des de Renfe, s’han planificat tots els recursos necessaris per prestar el nou servei previst a la línia RL3. Entre aquests, destaquen nou personal de conducció, d’intervenció i d’informació, aquests últims s’ubicaran a les estacions de Lleida, Tàrrega i Cervera; i trens de la sèrie 447 que permetran garantir l’accessibilitat del servei.

Aquesta iniciativa no només millora la mobilitat dels viatgers sinó que també promou la intermodalitat entre els serveis ferroviaris, contribuint a reduir la dependència dels vehicles privats i, per tant, minimitzar les emissions nocives per al medi ambient.

Amb aquest nou títol combinat, els usuaris de la RL3 tenen l’oportunitat d’accedir als serveis AVE i Llarga Distància de Renfe a la capital lleidatana sense cap cost addicional. Aquesta sinergia entre diferents serveis de transport ferroviari ofereix una alternativa eficient i econòmica als desplaçaments en vehicle privat, alhora que fomenta una transició cap a un sistema de transport més sostenible.

L’ús d’aquest títol combinat no només resulta beneficiós per als usuaris individuals, sinó que també té un impacte positiu a nivell ambiental. La reducció de vehicles privats a les carreteres significa una disminució de les emissions contaminants i una millora de la qualitat de l’aire a la regió. Així, la nova RL3 no només representa una opció de transport més convenient per als viatgers, sinó també un pas cap a la construcció d’un sistema de transport més respectuós amb el medi ambient i orientat cap a la sostenibilitat.

Secció patrocinada per 
taxiamic

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content