La Nit de l’Empresari guardona AMPANS en la categoria d’innovació i inversió per la millora de la salut en el treball

El certamen està organitzat per la patronal Cecot

nit empresari patronal cecot
La gala es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya // Foto: Ampans

AMPANS va ser premiada dimarts en el marc de la 24a Nit de l’Empresari de la patronal Cecot, un reconeixement a la innovació i inversió per a la millora de la salut en el treball, que atorga Prevint, que es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya amb la presència del president de la Generalitat , Quim Torra, i el President del Parlament, Roger Torrent, entre altres consellers i alcaldes catalans.

El president d’AMPANS, Sebastià Catllà, i el Responsable de Prevenció i seguretat laboral, Ferran Torrijos, van ser els encarregats de recollir el premi.

BANER_300X250

El jurat va destacar d’AMPANS el desplegament de polítiques de recursos humans que faciliten el desenvolupament dels seus professionals, al temps que potencien la participació i el compromís amb la missió de l’entitat. Referent a la prevenció de riscos laborals, ha integrat la cultura preventiva en el funcionament de l’entitat.

No és la primera vegada que AMPANS resulta premiada en aquest certamen de la Cecot, ja que el 2015 va rebre el guardó al Progrés Empresarial com a Entitat Integradora.

L’objectiu dels reconeixements de la patronal Cecot és distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals.  

La Nit de l’Empresari ha esdevingut en els últims anys un punt de trobada entre associats i el món econòmic, polític i acadèmic del país. El Teatre Nacional de Catalunya va acollir l’entrega de premis, que va comptar amb la presència del president de la Generalitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*