La jornada “Turisme, per a què?” de la Càtedra HTSI debatrà sobre turisme accessible

Estarà conduïda per un membre de l’Associació de Discapacitat Visual de Catalunya

jornada turisme accessible càtedra
El turisme accessible estarà en el centre del debat // Foto: Grup Mifas

Coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, demà dimecres 27 de setembre se celebrarà la Jornada Anual de la Cátedra HTSI de Turismo Responsable y Hospitalidad titulada “Turisme, per a què?” en ESADE Forum en Barcelona, on el centre del debat serà el turisme accessible i responsable.

Durant la jornada, organitzada per la Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi (HTSI), experts de turisme responsable, turisme col·laborativa, i representants d’entitats i organismes públics debatran en un ampli programa d’intervencions sobre la importància de turisme a Barcelona i la seva evolució futura.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada estarà conduïda per Julián Bruscantini, comunicador social i formador de la Associació de Discapacitat Visual de Catalunya.

Cal recordar que aquest 2017 ha estat declarada per les Nacions Unides com Any Internacional de Turisme Sostenible per el Desenvolupament. Segons el citat organisme, el context de l’Agenda 2030 i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), amb abast universal, l’Any Internacional hauria de fomentar el canvi en les polítiques, les pràctiques d’empresa i el comportament dels consumidors per a promoure un sector turístic més sostenible.

BANER_300X250

La jornada es completament gratuïta, però les places són limitades.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*