La Generalitat contractarà al mes d’octubre vint-i-quatre persones amb discapacitat intel·lectual

Dins del seu Programa DIL d’integració laboral

octubre generalitat contractació discapacitat intel·lectual
Seran ja 94 les persones contractades a través del Programa DIL // Foto: gencat

La Generalitat contractarà aquest mes d’octubre vint-i-quatre persones amb dificultats d’integració laboral per raó de la seva capacitat intel·lectual. Aquestes noves contractacions són el resultat d’un procés selectiu que s’empara en els principis de no-discriminació i d’igualtat d’oportunitats en l’accés a la funció pública de persones amb dificultats especials d’inserció.

FREEFORMSTYLE-600X300

El procés selectiu s’emmarca dins el Programa DIL, que és un programa pioner d’integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a la Generalitat de Catalunya. El programa s’adreça a persones que tenen com a mínim un 25% de discapacitat intel·lectual reconeguda, que poden accedir a un lloc de treball a la Generalitat mitjançant convocatòries específiques pel sistema de concurs de mèrits.

Amb la resolució d’aquesta darrera convocatòria, publicada al DOGC, el total de treballadors i treballadores que formaran part del Programa DIL seran 95 persones.

Els nous vint-i-quatre treballadors i treballadores, contractats en règim de personal laboral fix a diversos departaments de la Generalitat, s’incorporaran als seus llocs de treball a mitjan mes d’octubre, després d’haver dut a terme una formació inicial a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Aquesta formació, adaptada a les necessitats d’aquest col·lectiu, ha estat dissenyada per la Direcció General de la Funció Pública i l’Escola d’Administració Pública i versarà sobre diferents aspectes generals, amb l’objectiu que els nous treballadors i treballadores coneguin el funcionament general de la Generalitat i permetrà que la seva adaptació sigui més fàcil i adequada.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*