Dissabte, 16 octubre 2021
HomeEspectaclesLa 'Gala més IN' surt de Barcelona després de cinc anys i...

La ‘Gala més IN’ surt de Barcelona després de cinc anys i arriba per primer cop al Teatre Real de Madrid

L’esdeveniment de la Fundació Grupo SIFU tindrà lloc el pròxim 18 d’octubre

Cartel La Gala més IN Madrid
Cartell de la Gala més IN a Madrid // Foto: Fundació Grupo SIFU

La Fundació Grupo SIFU inicia el pròxim 18 d’octubre a les 19h al Teatre Real de Madrid el seu programa de La Gala més IN, un gran esdeveniment d’art inclusiu, que enguany per primer cop surt del Gran Teatre del Liceu de Barcelona després de cinc anys, i també se celebrarà a Madrid i Sevilla.

La Gala més IN de la Fundació Grupo SIFU és un esdeveniment en el qual artistes amb diversitat funcional prenen l’escenari per demostrar que la discapacitat és sinònim de talent, tècnica i també de disciplina i virtuosisme. És la nit de la INtegració, la INclusió i la INterpretació.

En aquesta edició, la gala comptarà amb grans virtuosos com Andrea Zamora o Toni Fernández, tots dos amb discapacitat visual i que no han trobat límits per formar un tàndem únic amb seus respectius instruments, piano i guitarra. També Eric Díaz i Antonio Belmonte, diagnosticats de TEA -Trastorn de l’Espectre autista- faran sonar com mai abans la viola i el contrabaix. I, a més, hi haurà el violista Octavi Novella, que amb síndrome de Down emociona en cada interpretació amb la seva germana i el baterista Cornel Hrisca que marcarà el ritme d’una nit especial versionant als grans clàssics de rock and roll tot i haver nascut sense avantbraços. un espectacle ple d’emocions i només són alguns dels protagonistes que ompliran d’art la Gala més IN. En total vuit actuacions de música i dansa que reuniran al escenari a més de 20 artistes, amb i sense discapacitat, junts i dirigits per Oriol Saña.

La gala també suma a la plena inclusió de les persones amb discapacitat, ja que amb la seva assistència, el públic de la Gala més IN contribueix a el programa de beques artístiques SuperArte. Un projecte que promou el desenvolupament artístic de les persones amb discapacitat com a via per a la seva integració i que, a més, els ofereix noves oportunitats laborals a través d’un programa professional i formatiu en l’àmbit artístic.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES