La Fundació Viver de Bell-lloc realitza la ja tradicional Jornada de Portes Obertes a La Tavella

Serà el proper 8 de juny a partir de les 10h

tradicional-jornada-portes-obertes-la-tavella
Aquesta jornada s’ha convertit ja en un clàssic de la Fundació // Foto: Grup Viver de Bell-lloc

El proper 8 de juny el Grup Viver de Bell-lloc durà a terme la seva ja tradicional Jornada de Portes Obertes a La Tavella per mostrar a tothom el funcionament intern de l’entitat i fomentar un dels atributs característics de la Fundació, la transparència.

Enguany l’entitat ha preparat per la jornada tot un seguit d’activitats per a públics de totes les edats: visita guiada als galliners per conèixer les gallines ponedores d’ous ecològics; zona de jocs infantils amb maquillatge artístic a càrrec de la companyia Es SOMNI; xerrada: Quina és la nostra funció social?; vermut musical, a càrrec del grup Isla Negra.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Com ja és habitual també hi haurà una fira amb un estand per a cada un dels seus serveis de l’entitat: jardineria, habitatge, serveis a empreses, Servei d’Inserció i Orientació Laboral, captació de fons, Parc d’Activitats Agroecològiques, formació, lleure i viver d’heures.

A més, durant la jornada, que començarà a les 10h, comptaran amb altres estands on tothom que vulgui podrà adquirir productes ecològics a la zona d’agrobotigues on hi haurà, entre d’altres, els ous ecològics de La Tavella.

BANER_300X250

Els visitants també tindran a la seva disposició el servei de bar durant tota la jornada, on es podran tastar diferents plats amb els ous ecològics de La Tavella com a protagonistes. Els assistents podran participar al concurs fotogràfic de l’entitat, fer-se fotos al photocall i podran gaudir d’altres espais sorpresa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*