Dimarts, 30 novembre 2021
IniciEntitatsLa Fundació Viver de Bell-lloc començarà a gestionar el bar de El...

La Fundació Viver de Bell-lloc començarà a gestionar el bar de El Kiku a Lliça de Vall 12 anys després de la seva inauguració

L'entitat vallesana també realitzar el manteniment de les zones verdes de la localitat

viver de bell lloc bar el kiku lliça de vall
L’espai comptarà amb la seva programació habitual // Foto: Fundació Viver de Bell-lloc

El proper divendres 1 d’octubre entrarà en funcionament el bar del casal de joves El Kaliu a Lliçà de Vall que gestionarà la Fundació Viver de Bell-lloc, 12 anys després de la inauguració de l’equipament. Durant aquest temps, el bar ha funcionat en ocasions puntuals gestionat per part del propi jovent que passava per El Kaliu. 

A partir d’ara l’espai estarà gestionat per la Fundació Viver de Bell-lloc, una entitat que treballa des de fa 39 anys per la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental, i que a més ja té experiència en el món de la restauració, ja que també porta la gestió de la cantina de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu.

diari-discapacitat-300x250e

L’equip estarà format inicialment per dues persones, oferirà una carta amb producte de proximitat que acompanyarà la proposta d’activitats del centre.

L’espai comptarà amb programació habitual i activitats puntuals per tal que tots els veïns i veïnes de Lliçà puguin prendre’n part i participar-hi. A més a més, aprofitant que l’equipament és també la seu de Ràdio Kaliu, es convida a totes aquelles persones interessades en participar-hi a fer-ho i a crear un espai de convivència i trobada social.

L’Ajuntament de Lliçà de Vall també compta amb Fundació Viver de Bell-lloc per al manteniment dels espais verds del municipi amb un contracte iniciat aquest estiu i amb una durada inicial prevista per un any.

L’entitat genera oportunitats laborals per a 140 persones amb discapacitat intel·lectual, física i trastorn de salut mental del Vallès Oriental a través de projectes empresarials en el sector de la jardineria, muntatges industrials, viverisme, avicultura ecològica i restauració entre d’altres.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES