Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciEDUCACIÓ INCLUSIVALa Fundació Universia obre la nova convocatòria de beques per a alumnes...

La Fundació Universia obre la nova convocatòria de beques per a alumnes amb discapacitat pel curs 2023-2024

Ofereix 150 beques de 1.000 euros cadascuna, dirigides a estudiants amb discapacitat que es trobin matriculats durant el curs acadèmic 2023-2024

campanya 25N diba
beques practiques estudiants empreses discapacitat
L’objectiu és fomentar l’accés al mercat laboral dels estudiants amb discapacitat // Foto: Fundación Universia

La Fundació Universia ha posat en marxa una nova edició del programa Beques Fundació Universia 2023-2024, una iniciativa per afavorir l’equitat educativa i la independència de les persones amb discapacitat a l’àmbit de l’educació superior. En aquesta ocasió participen Banco Santander, Endesa, Indra i Minsait, KPMG, Nestlé, Openbank i Repsol com a entitats col·laboradores que aposten per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat.

Fundació Universia convoca 150 beques de 1.000 euros cadascuna, està adreçat a estudiants amb discapacitat que es trobin matriculats, durant el curs acadèmic 2023-2024, en alguns dels programes formatius d’escoles i/o universitats de grau, màster, doctorat, títols propis universitaris, formació professional, cursos d’idiomes, formacions relacionades amb cultura i esport, oposicions i cicle formatiu de grau mitjà i superior.

Des de la posada en marxa d’aquest programa de beques el 2007, la Fundació Universia ha invertit més de 15 milions d’euros i ha resolt més de 3.000 beques per impulsar-la ocupabilitat, accés, progrés i mobilitat d’estudiants amb discapacitat. Un cop ha conclòs aquesta beca, continua l’acompanyament als estudiants a través del programa d’ocupació de la Fundació, que ofereix orientació cap a una posterior incorporació a l’empresa a través de diferents programes de mentoring, coaching, pràctiques professionals i ocupació.

Sonia Viñas, directora de la Fundació Universia declara que “aquest programa és una aposta individualitzada i adaptada a la persona amb discapacitat per donar suport a projectes educatius experiencials que permetin l’aprenentatge continu i el seu desenvolupament, amb la mirada posada en el seu accés a l’ocupació qualificada i de qualitat”.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Les inscripcions estan obertes fins al 2 d’octubre del 2023. Després de l’avaluació de les sol·licituds, el llistat d’estudiants beneficiaris definitiu es publicarà a partir del 18 de desembre del mateix any.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content