La Fundació Sanitària Sant Pere Claver guardonada amb una distinció Josep Trueta en l’àmbit de la salut

Rebrà el guardó el 29 de novembre en un acte al Palau de la Generalitat

fundacio pere claver premi josep trueta salut

La Fundació Sanitària Sant Pere Claver ha estat una de les cinc entitats reconegudes pel Govern, a proposta del Departament de Salut, amb una  placa Josep Trueta al mèrit sanitari que per la seva tasca i trajectòria, han contribuït de forma significativa a l’avenç i la millora de l’àmbit de la salut. 

A més de la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, han estat guardonades amb una placa altres quatre entitats i amb medalla divuit professionals d’aquest àmbit. Els guardons, que s’entregaran el 29 de novembre en un acte al Palau de la Generalitat, es van crear el 1998 per commemorar el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català Josep Trueta Raspall.

BANER_300X250

La Fundació Sanitària Sant Pere Claver és una entitat sense ànim de lucre dedicada al treball en l’àmbit sociosanitari. Al llarg dels seus setanta anys de vida, que va complir el 2018, ha dedicat tots els seus esforços a millorar la vida de les persones en risc d’exclusió social, parant especial atenció a la salut mental, la discapacitat intel·lectual i les persones sense sostre. La Fundació presta atenció integral als pacients, usuaris i familiars combinant el vessant científic amb els valors que caracteritzen la salut i el benestar.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*