La Fundació Salut Mental Catalunya obre les inscripcions per a les sortides Respir de Setmana Santa

Amb sortides a Olot i al Delta de l’Ebre durant el mes d’abril

sortides respir salut mental catalunya setmana santa
Un dels llocs a visitar serà la desembocadura del riu Ebre // Foto: Salut Mental Catalunya

La Fundació Salut Mental Catalunya ha obert les inscripcions per a les sortides Respir de Setmana Santa. L’entitat ha organitzat en concret una sortida a Olot del 15 al 18 d’abril i una altra al Delta de l’Ebre del 15 al 18 i del 19 al 22 d’abril.

La sortida a Olot, terra de volcans, inclou passejades per els diferents racons de la ciutat, i per el seu nucli antic i la plaça major. A més es farà la pujada al volcà Montsacopa, declarat reserva natural del Parc Natural de la Garrotxa. També s’aprofitarà l’entorn natural per fer alguna excursió, i per apropar-se a la ciutat medieval de Besalú.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Pel que fa a la sortida a les terres de l’Ebre, servirà per conèixer tots els secrets de la desembocadura del riu, caminant, en vaixell, en autocar, i fins i tot des d’un espectacular mirador. També hi haurà una visita a Peñíscola, al nord de la Comunitat Valenciana.

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya, ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut) i per persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves).

BANER_300X250

Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*