La Fundació Portolà va tancar l’any 2018 contractant laboralment un total de 14 noves persones

L’entitat publica la seva Memòria Institucional

fundació portolà contractacions laborals 2018
Té 102 treballadors amb discapacitat que representen el 84% de la plantilla // Foto: Fundació Portolà

La Fundació Portolà ha publicat la Memòria Institucional 2018 amb les actuacions i indicadors més rellevants de l’entitat en l’àmbit laboral, social i econòmic.

Entre les dades més rellevants destaca que durant l’any 2018 ha contractat 14 noves persones. La Fundació Portolà arriba al seu 30è aniversari amb un total de 173 persones amb discapacitat intel·lectual ateses que s’han vist afavorida la seva integració social i laboralment.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més, en aquest període, en el Centre Especial de Treball de la Fundació, s’ha format a 245 persones. Actualment, treballen a la Fundació Portolà 102 treballadors amb discapacitat, que representa el 84% de la plantilla, mantenint el nivell dels darrers anys.

La Fundació Portolà és una entitat sense ànim de lucre que celebra enguany el seu 30è aniversari, i que el seu objectiu és atendre les necessitats d’integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

BANER_300X250

El personal de Portolà desenvolupa de forma eficient treballs de manipulació (industrial i promocional), gestió d’esdeveniments, regals d’empresa (canastretes de nadó, lots i postals de Nadal, roses artesanals de Sant Jordi…), productes de confecció pròpia o sota comanda (taller propi) i serveis de neteja, jardineria i peonatge (petites reformes, manteniments i mudances). La fundació ofereix productes i serveis de qualitat, en els terminis necessaris, a un preu raonable i amb el valor social afegit de les persones que hi participen.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*